OBRAĆANJE ČITATELJIMA


POŠTOVANI ČITATELJI!

  NOVI MATERIJALI 

10. svibnja 2024. je Međunarodna elektronska knjižnica "Baština Hajdara Alijeva", posvećena baštini nacionalnog vođe azerbajdžanskog naroda, izvrsnog političara današnjice Hajdara Alijeva, proslavila svoju 20-godišnjicu.

 U knjižnici koja funkcionira na 50 jezika, mogu se pronaći stotine radova – tekstovi govora, intervjua, sastanaka, izjava i pisama ovog velikog političara.

 Objava radova Hajdara Alijeva na različitim jezicima je veoma korisna za politologe, ekonomiste, novinare i sve ostale koji su zainteresirani za noviju povijest i razvoj, prošlost i budućnost Azerbajdžana. Pisma čitatelja također pokazuju da je naša knjižnica izazvala veliko interesovanje kod njih. Bez pretjerivanja, može se napomenuti da su se tijekom proteklih razdoblja, stotine tisuća čitatelja u više od 200 zemalja širom svijeta upoznali s našim knjižnicom. Među redovitim čitateljima naše knjižnice su predstavnici svijetskih naprednih znanstvenih i obrazovnih centara, autoritativnih državnih organizacija, poznatih medijskih tijela, knjižnica, velikih transnacionalnih kompanija i dr.

 Također, Međunarodna elektronska knjižnica "Baština Hajdara Alijeva" se bavi  izdavačkom djelatnošću. Sa nizom naših knjiga objavljenih na više jezika, možete se upoznati na našoj web stranici.

Međunarodna elektronska knjižnica "Baština Hajdara Alijeva" se svakodnevno ažurira i obogaćuje. Molimo Vas da nam pošaljete Vaša mišljenja kao i prijedloge o knjižnici na našu adresu:

 office@aliyev-heritage.org

Međunarodna elektronska knjižnica "Baština Hajdara Alijeva" izražava svoju zahvalnost svim čitateljima koji su svojim sugestijama doprinijeli poboljšanju naše web stranice.

 

Publikacija

Pregled

FOTOGALERIJA

 Novi povijesni podaci koje je sastavio Centar istraživačke grupe za proučavanje naslijeđa Hejdar Alijeva:
1.Hodžalinski genocid – zločin protiv čovječnosti